by admin in Blog 0 comment

– Atelier simultan pentru mame și copii –

Alegerea parfumului poate fi o provocare pentru multe doamne și domnișoare.

Marcus Spurway România și Art & Hobby Studio invită MAMELE, împreună cu COPIII lor, să petreacă timp de calitate.

Sâmbătă, 11 iunie 2022, Atelierul „UNIVERS OLFACTIV ȘI CROMATIC” oferă posibilitatea doamnelor să constate că parfumurile bune au stil, personalitate și o aromă care persistă, să afle istoria Casei de Parfum Marcus Spurway, Cannes – Franța, să testeze arome unice și să afle regulile principale de alegere și de folosire ale parfumului.

Vă veți putea achiziționa parfumul dorit, precum și cosmetice pentru corp și casă – uleiuri esentiale,parfum si pietre de lava pentru curatarea aerului in camera, gel de dus, crema de maini, lumanare de masaj etc. Daca doriti sa va surprindeti partenerul, cu un parfum, un gel de dus sau ulei pentru barba, sigur veti reusi.

La final, doamnele vor primi un CADOU – cate un parfum „Iris Impérial”, 10ml.

În același timp, copiii vor participa, împreună cu un artist plastic, la Atelierul de PICTAT tricouri, unde vor descoperi și pune în practică tehnica picturii pe material textil. Toate materialele – tricouri, culori, pensule, creioane – vor fi puse la dispoziție de către organizatori, iar la final, fiecare participant va pleca acasă cu propria sa operă de artă.

Sâmbâtă, 11 iunie 2022, 11.00 – 12.30, sau 17.00 – 18.30

Costul atelierului, 180 lei mama și un copil. Cost pentru cel de-al doilea copil, 100 lei

Vârsta copiilor: 6 – 12 ani

Număr participanți/atelier, minimum 5 mame și 5 copii

maximum 9 mame și 15 copii

Adresa – Marcus Spurway România, Sector 1, Str. Nuferilor Nr.69

Rezervare loc – tel.0745988925, inclusiv WhatsApp, SMS, Facebook(https://www.facebook.com/MarcusSpurwayRomania), Instagram(marcusspurwayromania), office@spurway.ro

Plata – RO51BTRLRONCRT00U2525403, Banca Transilvania, Agenția Băneasa Mall, S.C. Psiho-Medica Training S.R.L., CUI 27859860, unic importator și distribuitor Marcus Spurway – Cannes, Franța sau numerar, înainte de eveniment.

Vă rugăm să precizați intervalul orar ales și numărul de copii.

Vă așteptăm cu drag!

www.spurway.ro

www.marcus-spurway.com

0 thoughts on “OLFACTIV ȘI CROMATIC”

    Lasă un răspuns