by admin in Blog 0 comment


Este evident faptul că alegerea și folosirea unui parfum bun va contribui din plin la consistența cărții de vizită a fiecăruia dintre noi.

Persistența parfumului este dată în primul rând de către calitatea acestuia, dar să nu omitem regulile importante de folosire:

1.Păstrați parfumul în dormitor, ferit de razele soarelui și de umiditate, dacă se poate, în cutia originală.

2.Aplicați parfumul întotdeauna după baie/duș pe pielea bine uscată; amplificați intensitatea parfumului folosind înainte o loțiune de corp sau o cremă fără parfum( sau cu o aroma compatibilă cu cea a parfumului ).

3.Aplicați parfumul pe punctele de puls – gât, tâmple, interiorul încheieturilor, coate, genunchi, după ureche, decolteu.

4.Nu vă îmbrăcați imediat, lăsați parfumul să se usuce pe piele.

5.Nu frecați încheieturile una de cealaltă, după ce ați aplicat parfumul.

6.Folosiți parfumul și pentru păr, prin intermediul periei de păr.

7.Parfumați-vă și hainele, pulverizând parfum pe un șervețel pe care-l păstrați între hainele din dulap.

8.Alegeți intensitatea corectă – apa de parfum și parfumul sunt cele mai intense, spre deosebire de apa de colonie și cea de toaletă.

9.Folosiți în poșetă un pulverizator reîncărcabil.

Acum, că știți trucurile de folosire a parfumului, vă mai rămâne să alegeți unul persistent, cu o aromă care să vă contureze personalitatea.

Casa de Parfum Marcus Spurway, Cannes – Franța, vă oferă apa de parfum și parfum cu arome unice, atât pentru doamne, cât și pentru domni.

Note precum: Mosc Alb, Iris, Neroli, Lemn de Trandafir, Ylang Ylang, Chihlimbar Alb, Lemn de Cașmir, Bergamotă sunt doar câteva din paleta vastă creată în laboratoare, special pentru doamne.

In ce-i priveste pe domni, putem semnala note precum: Lemn de Santal, Patchouli, Piper, Lavandă, Iarba Sfântului Ioan, Cardamon, Ghimbir, Sâmbure de Tonka, etc.

Nu sunt de neglijat nici parfumurile pentru ambient create cu migală de către parfumierii Marcus Spurway.

Vă mulțumesc și vă doresc un An cu sănătate și arome persistente!

Pe curând,

Mirela

0 thoughts on “Parfumul și trucurile sale”

    Lasă un răspuns