by admin in Blog 0 comment

PARFUMUL este MAGIE, miresmele lui îți oferă iubire, atitudine și libertate

Creatorii de arome Marcus Spurway consideră că parfumurile bune au stil, personalitate și o aromă care persistă.

O femeie este definită ca persoană chiar și de parfumul pe care-l folosește. Acesta o face să fie mai încrezătoare și mai feminină în ochii proprii și ai lumii înconjurătoare.

Universul parfumurilor este magic și-ți dă posibilitatea să te pierzi în el.

O poveste de dragoste poate fi asociată cu un anumit miros, cu un anumit parfum. Parfumul reprezintă haina, de care nu te desparți niciodată; este perceput și invizibil in același timp.

Excitante și voluptoase, parfumurile corespund tuturor tendințelor de cucerire și implementează cultul senzațiilor în aromele descoperite.

Nu întâmplător, mare parte dintre parfumurile pentru femei și bărbați au în compoziția lor ambră, mosc, cibet, patchouli, trandafir, zmeură, lămâie, lemn de cedru. Inclusiv parfumierii Marcus Spurway consideră că aceste parfumuri sunt mai senzuale și mai erotice.

Psihologii afirmă că un parfum bine ales facilitează înlăturarea barierei psihice și va crește atractivitatea față de sexul opus. În cazul în care este vorba despre o doamnă, atractivitatea în fața sexului opus crește cu 240%.

Luna Februarie bate la ușă și este, după cum bine știm, perioada din an în care partenerii de cuplu sărbătoresc, mai mult decât oricând, IUBIREA.

Domnilor, surprindeți-vă persoana iubită cu Apa de Parfum ,,Ambre Blanc”- veți avea parte de un joc al seducției în care misterul și senzualitatea sunt puse în valoare, iar farmecul feminin devine surprinzător.

Doamnelor, dacă doriți să fiți cucerite definitiv și iremediabil de aroma unui patchouli masculin, atunci Apa de Parfum ,,Mandarine Epices” este cadoul potrivit pentru partener.

Înmiresmați-vă IUBIREA!

Marcus Spurway – Parfumul Tău de suflet!

Pe curând, M.

0 thoughts on “PARFUMUL este MAGIE”

    Lasă un răspuns