by admin in Blog 0 comment
Imagini pentru

,,Sunt sigur că, dacă un bărbat se îndrăgostește de o femeie – alegerea parfumului ei este reușită”, spunea la un moment dat Jean-Paul Gaultier.

Parfumul este ca o haină, de care nu te desparți niciodată; el este perceput, dar totodată invizibil. Un parfum bine ales facilitează înlăturarea barierei psihologice și va crește atractivitatea față de sexul opus. În cazul în care este vorba despre o doamnă, atractivitatea măsoară o crestere cu 240%.

Și fiindcă suntem în luna în care se sărbătorește dragostea, mai mult ca oricând, vă pot spune că între parfum și piele se creează o frumoasă poveste de dragoste. Faptul că același parfum miroase diferit de la o persoană la alta, îl face să fie magic și prețios. Devine personalizat, se adaptează și conferă aromele sale tuturor celor care i se alătură.

Parfumul este accesoriul nevăzut al eleganței fiecaruia dintre noi. El te face ,,remarcat” mai ales de către sexul opus și continuă să „vorbească” despre tine chiar și după ce ai plecat.

Parfumul este cea mai subtilă extensie a femeii; un bărbat poate fi învăluit de către o femeie, prin intermediul parfumului acesteia.

În ceea ce privește parfumeria de nișă, aceasta este o artă. Artiștii parfumieri ai Casei Marcus Spurway au reușit, de-a lungul timpului, să înnobileze simțul olfactiv al clienților săi cu arome dintre cele mai seducătoare.

Atenția este cea mai simplă formă de iubire. Așadar, surprindeți-vă persoana iubită cu un cadou Marcus Spurway și-i veți face cea mai înmiresmată declarație de dragoste!

0 thoughts on “Declarație de dragoste”

    Lasă un răspuns